2nd martie 2021
Home » KFC va deschide la Târgoviște un restaurant de tip Drive Thru

KFC va deschide la Târgoviște un restaurant de tip Drive Thru

de reporterpenet

Imagini pentru kfc drive thru

Celebrul lanț de fast-food va deschide, cel mai probabil anul viitor, prima sa locație în Târgoviște. Se pare că locația stabilită pentru deschiderea primei reprezentanțe a KFC va fi zona Praktiker – Lem’s.

Restaurantul KFC de la Târgoviște va fi de tip Drive Thru.

Kentucky Fried Chicken este un lanț de restaurante american, deținut de către Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville , Kentucky, având vânzări de 3,6 miliarde lei anualși circa 750,000 de angajați la nivel mondial. Deține peste 15.000 de restaurante în 109 țări, din care 5.200 sunt în Statele Unite ale Americii.

Restaurantele KFC sunt prezente în România din 1996, investițiile totale în extinderea rețelei ridicându-se la opt milioane de euro până în anul 2008. KFC este adus în România în sistem de franciză de compania US Food Network, aflată în portofoliul grupului Altrom, controlat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu. În anul 2008, rețeaua KFC deținea 30 de restaurante pe piața românească, în care lucrau peste 1.200 de angajați. În ianuarie 2012, KFC avea deschise 42 de restaurante în România, dintre care 18 în București.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult