25th februarie 2021
Home » Lapte și miere la Compania de Apă?! Oprea laudă furnizorul, Stan, ba

Lapte și miere la Compania de Apă?! Oprea laudă furnizorul, Stan, ba

de reporterpenet
Lapte și miere la Compania de Apă?! Oprea laudă furnizorul, Stan, ba

Lapte și miere la Compania de Apă?! Oprea laudă furnizorul, Stan, ba

În timp ce președintele CJD, Alexandru Oprea, laudă rezultatele pozitive al Companiei de Apă, primarul Cristian Stan, spune că serviciile oferite de operator lasă de dorit.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Compania de Apă Târgovişte a anunţat joi, într-o conferință de presă, că profitul societăţii a crescut de trei ori în perioada 2015-2016 şi că viitorul se anunţă de bun augur pentru acest agent economic. La rândul său, Oprea spune că operatorul se află în primele 15 din țară.

“Mulţi îi cântau prohodul acestei societăţi, dar având curajul să implementăm nişte măsuri adecvate, am reuşit să punem compania acolo unde-i este locul. La nivelul autorităţilor publice judeţene continuăm acel parcurs pe care l-am gândit, în ideea de a asigura acel operator unic la nivelul judeţului, aşa cum ne obligă angajamentele pe care ni le-am asumat faţă de UE. Miercuri, 24 mai, viitoarea Societate de Apă Canal Dâmboviţa a primit avizul pentru reglementarea preţurilor şi vreau să vă spun că, conform avizului ANRSC, preţurile ar trebui să fie mai mari decât cele cu care operează actualmente Compania de Apă Târgovişte. În prima şedinţă a CJD vom aproba aceste tarife la nivelul celor practicate de Compania de Apă Târgovişte. Am decis să avem o politică tarifară unitară. Vom continua activitatea de transformare şi ulterior de fuziune a celor două societăţi de furnizare a apei din judeţ. De asemenea, vom continua activitatea de cooptare de noi membrii în ceea ce se cheamă ADI Apă şi în ceea ce înseamnă aria de operare a operatorului regional. S-a făcut un prim pas ca această societate să opereze şi în judeţul Prahova. Comuna Filipeşti Târg a devenit membru al ADI Apă Dâmboviţa şi astfel Compania de Apă operează şi în Prahova, ceea ce, spun eu, este benefic (…) Compania de Apă nu este nici mai urâtă, nici mai frumoasă decât alţi operatori şi vă spun că, în conformitate cu auditul făcut de specialiştii în domeniu, se află printre primii 15 operatori la nivel naţional”, a declarat preşedintele CJD, Alexandru Oprea, care şi-a exprimat dorinţa ca societatea să ajungă între primii 10 operatori regionali.

Calitatea serviciilor lasă de dorit

“Compania de Apă este un operator care oferă un serviciu esenţial târgoviştenilor şi dâmboviţenilor. Aşteptările pe care eu le am, ca primar al municipiului Târgovişte, sunt foarte mari pentru că au fost ceva probleme şi încă mai sunt, şi mă refer la finalizarea proiectelor pe zona de infrastructură, unde căutăm soluţii de rezolvare. Şi eu doresc ca acest operator să ajungă în primii 10 din România, dar vreau să ajungă în primii 10 în primul rând la nivelul calităţii serviciilor pe care le oferă. Pentru mine, ca primar, acesta este un lucru esenţial”, a punctat Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult