16th aprilie 2021
Home » Locale 2020. Primarul Cristian Stan, reales în funcție cu un scos zdrobitor. Corneliu Ștefan, noul președinte al CJ Dâmbovița

Locale 2020. Primarul Cristian Stan, reales în funcție cu un scos zdrobitor. Corneliu Ștefan, noul președinte al CJ Dâmbovița

de reporterpenet


PSD a obținut în Dâmbovița un scos istoric, reușind să câștige atât Primăria Târgoviște, cât și Consiliul Județean, cele mai importante obiective pentru organizație. De asemenea, au obținut 63 de primării din 89.

PSD Dâmbovița a câștigat alegerile în 63 de localități, respectiv în 59 de comune, în municipiile Târgovişte și Moreni și în orașele Pucioasa și Fieni, potrivit PSD Dâmbovița.

Cel mai mare scos din istoria Municipiului Târgoviște

La Târgoviște, Critian Stan a fost reales cu peste 65%, potrivit numărătorii paralele a organizației, reprezentând cel mai mare din istorie.

„Este cel mai bun rezultat înregistrat de PSD Târgovişte. Am obținut peste 65% din voturi pentru primar și peste 50% pentru Consiliul Local Municipal. Asta înseamnă că vom avea din nou majoritatea în Consiliul Local, vom avea cadrul necesar pentru a continua proiectele pentru Târgovişte. Scorul pe care l-a înregistrat PNL este unul de 16-17%. Este o confirmare a faptului că minciuna, manipularea și ipocrizia nu pot fi înghițite de târgovișteni. Le mulțumesc târgoviștenilor. Este o noapte frumoasă pentru PSD. Îl felicit pe Corneliu Ștefan pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Este cel mai tânăr președinte de Consiliu Județean pe care l-a avut Dâmboviţa. Corneliu Ștefan a avut de dus o luptă cu adversari lipsiți de scrupule”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, primarul reales, Cristian Stan.

De cealalată parte, Corneliu Ștefan a luat 50% din voturi.

„Le mulțumesc dâmbovițenilor pentru încrederea acordată. Le mulțumesc și colegilor mei. Voi fi alături de toți dâmbovițenii, de toate proiectele pe care le-am propus pentru dezvoltarea județului. Am avut cea mai curată campanie electorală. A fost o campanie electorală bazată pe proiecte. Nu am cedat presiunilor. Nu am făcut alianțe obscure. Am făcut alianță doar cu dâmbovițenii”, a declarat Corneliu Ştefan, președintele al Consiliului Județean Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult