27th mai 2022
Home » Lorelai, cadou neasteptat de la Becali

Lorelai, cadou neasteptat de la Becali

de reporterpenet

Imagini pentru becaliLorelai Moşneguţu a impresionat o ţară întreagă la „Românii au Talent”. Milionarul Gigi Becali nu a rămas impasibil şi a decis să îi facă un cadou adolescentei.

Lorelai a primit un scaun cu rotile special, care să o ajute să se deplaseze mai uşor.

Lorelai Mosnegutu Romanii au Talent, sezonul 7

În ciuda faptului că a trecut printr-o adevărată dramă, Lorelai Moşneguţu este un exemplu de optimism şi abnegaţie. Abandonată de mamă la naştere, ea a a fost adoptată. Dar, mai presus de acest lucru, tânăra nu are mâini şi se confruntă cu probleme locomotorii.

Aceste lucruri nu au împiedicat-o să îşi urmeze visul, astfel că la 14 ani a ajuns să cânte perfect la pian, cu picioarele, având totodată o voce de înger. Prezentă la emisiunea mai sus menţionată, Lorelai i-a impresionat pe toţi, mulţi nereuşind să îşi stăpânească lacrimile când au văzut prestaţia incredibilă a adolescentei care şi-a înfruntat destinul.

Printre cei care au decis să o ajute pe concurentă – care a interpretat melodia ”A milion stars” a Luminiţei Anghel – se numără şi Gigi Becali. Patronul Stelei a decis pe loc să îi facă un cadou tinerei: un scaun cu rotile special, care să îi faciliteze deplasarea.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult