25th februarie 2021
Home » Lucrările pe OUG 28, derulate foarte lent

Lucrările pe OUG 28, derulate foarte lent

de reporterpenet

primari CJD

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Adrian Țuțuianu, s-a întâlnit, la sediul instituției, cu primarii localităților dâmbovițene și constructorii care au contracte de lucrări pentru obiective de investiții cu finanțare prin OUG 28/2013 și bugetele locale (inclusiv asocieri).

În cadrul ședinței au fost analizate stadiile fizice ale tuturor lucrărilor în curs și, totodată, au fost stabilite unele măsuri în vederea inițierii lucrărilor și serviciilor la noile obiective de investiții.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu ritmul lent în care se derulează anumite lucrări, acest fapt determinând și o absorbție scăzută a fondurilor alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), conform OUG 28/2013.

Șeful administrației județene a solicitat o mobilizare corespunzătoare a constructorilor în vederea urgentării finalizării lucrărilor și decontării acestora.

De asemenea, Adrian Țuțuianu, președintele CJD, a făcut apel către constructorii implicați să respecte prevederile contractuale și documentațiile tehnice și economice în vederea executării unor lucrări de calitate.

primari CJD

„Precizăm că, în ceea ce privește lucrările noi, finanțate recent de către MDRAP, au fost aprobate 19 solicitări de obiective pentru includere în PNDL (drumuri județene, drumuri locale, instituții publice, apă, canalizare, unități de învățământ)”, se arată într-un comunicat de presă al CJD.

La întâlnirea de lucru au mai fost prezenți vicepreședinții CJD, Alexandru Oprea și Corneliu Ștefan, directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, și directorul adjunct al Direcției Generale Infrastructură Locală, Elena Nițescu.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult