7th martie 2021
Home » Luptătoarea Maria Cioclea reprezintă România la Jocurile Europene de la Minsk

Luptătoarea Maria Cioclea reprezintă România la Jocurile Europene de la Minsk

de reporterpenet
Maria Cioclea, FOTO mijloc

Maria Cioclea, FOTO mijloc

Luptătoarea Clubului Sportiv Târgoviște Maria Cioclea va reprezenta în aceste zile România la Jocurile Europene, găzduite de orașul Minsk, din Belarus.

Sportiva clubului CSM Târgoviște, descoperită de Cornel Cornea, va concura în limitele categoriei 50 de kilograme. Cel mai aprobabil, aceasta va intra în competiție miercuri, 26 iunie.

Maria Cioclea este una dintre marile speranțe ale luptelor dâmbovițene și se află la prima participare la o astfel de competiție.

Pentru ediția din acest an a Jocurilor Europene, delegația României de lupte cuprinde 12 sportivi: Alexandra Nicoleta Anghel, Cătălina Axente, Kirszta Tunde Incze, Maria Cioclea, Suzana Georgiana Șeicariu (toate lupte feminin), Alin Alexuc Ciurariu, Răzvan Arnăut, George Vlad Mariea (lupte greco-romane), Rareș Daniel Chintoan, Andrei Dukov, Mihai Nicolae Palaghia, Maxim Vasilioglo (lupte libere).

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult