17th octombrie 2021
Home » Macaulay Culkin revine după 25 de ani în rolul din „Singur acasă“

Macaulay Culkin revine după 25 de ani în rolul din „Singur acasă“

de reporterpenet

INEDIT După 25 de ani, Macaulay Culkin revine în rolul din „Singur acasă“, într-o parodie de zile mari VIDEO

Actorul Macaulay Culkin revine în rolul lui Kevin McCallister, starul seriei de succes „Singur Acasă/ Home Alone“, după 25 de ani, prin intermediul unei serii de parodii.

Noua serie de pe internet îl aduce pe Macaulay Culkin într-o parodie a rolului care l-a propulsat în lumea Hollywood-ului în anii ’90, scrie Mediafax. Cel mai de succes film de Crăciun, „Home Alone“ l-a făcut celebru pe plan mondial pe Kevin McCallister, un copil de opt ani care se trezeşte singur în casă chiar în pragul Crăciunului. Dincolo de ideea de a-şi petrece singur sărbătorile, Kevin ţine piept cu brio şi unui grup de spărgători de case, Harry şi Marv, care îi fac o „vizită“ mai puţin plăcută pentru ei.
După 25 de ani, actorul Macaulay Culkin readuce la viaţă îndrăgitul personaj, de data aceasta ca un proaspăt adult. Acum, la vârsta de 30 de ani, Kevin lucrează ca şofer pentru serviciul DRYVRS, o companie care seamănă cu Uber. În primul episod al seriei, Kevin preia comanda comediantului Jack Dishel, în ciuda faptului că este incapabil să şofeze, suferind de stres post-traumatic. „Am fost nevoit să-mi apăr casa de doi hoţi psihopaţi. Eram doar un copil. Încă mai am coşmaruri cu acel tip ciudat şi chel care mă urmăreşte“, este doar una dintre replicile actorului.
Filmuleţul are deja un mare succes, fiind vizionat până la momentul publicării acestei ştiri de peste 6 milioane de persoane. Pe de altă parte, seria „Home Alone“ se bucură încă de un succes răsunător în România, unde în ultimii 11 ani a fost difuzat de postul Pro TV în preajma sărbătorilor de iarnă şi, de fiecare dată, a înregistrat audienţe de milioane de telespectatori.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult