15th iunie 2024
Home » Mâine se opreşte apa în Târgovişte şi în Moreni

Mâine se opreşte apa în Târgovişte şi în Moreni

de reporterpenet

robinet-apa1

Compania de Apa Targoviste – Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile, joi, 4 decembrie, atât în Târgovişte, cât şi în Moreni.

Astfel, în Târgovişte apa va fi oprită în intervalul orar 09:00 – 12:00, în: Micro 8, la blocurile arondate statiei de hidrofor PT3 M8 (PT MUNTENIA): A4FGH; A5IJ; 4AB; 5AB; 6ABC; U1; U2; T1; T2; A1ABCD; X1ABC; X2ABCD MUNTENIA, din cauza unor lucrări urgente la rețelele de alimentare cu apa.

De asemenea, în Moreni, apa va fi întreruptă pentru aproximativ 14 de ore incepand cu orele 04:00.

Apa va fi oprita complet pe strazile: Baronesti, Ana Ipatescu (zona case), Spiresti, Soarelui, Plaiului, Romana, Eroilor, Sangeris, Horia Closca si Crisan, Victoriei, Mihai Viteazul, Ion Negoescu, Panduri, Libertatii si Democratiei. În restul municipiului apa va fi furnizata in regim de avarie, dupa urmatorul program:
 05:00 – 09:00
 17:00 – 20:00

Atât în Târgovişte, cât şi în Moreni, reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale, anunţa CATD.

Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Reporterpenet.ro şi pe FACEBOOK.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult