25th iulie 2024
Home » Mama sau tatăl: Cine i-a curmat viaţa micuţului abia născut, la Dobra?

Mama sau tatăl: Cine i-a curmat viaţa micuţului abia născut, la Dobra?

de reporterpenet

Sequence 01.Still225

Soţii Stroe, din comuna dâmboviţeană Dobra au început să se acuze reciproc de moartea bebeluşului lor, care, miercuri, a fost găsit îngropat în spatele casei lor de către poliţişti. Deşi au cinci copii, toţi îngrijiţi cum trebuie, spun vecinii, cei doi au pus la cale un plan diabolic de a scăpa de micuţ, iar acum se acuză unul pe celălalt de moartea sa.

Anchetatorii au aflat despre acest caz miercuri după-amiază, când au fost anunţaţi de cadrele medicale ale unui spital că la unitatea de primiri urgenţe s-a prezentat o femeie care se simte rău şi care are toate semnele unei naşteri recente, femeia omiţând însă să spună că a născut.

Poliţiştii, care au deschis o anchetă în acest caz, au descoperit că femeia a născut miercuri, înainte de termen, mai exact la şapte luni, iar tatăl a înhumat fătul într-o groapă săpată în curtea casei. La câteva ore de la naştere, femeii i s-a făcut rău şi a mers la spital, medicii anunţând Poliţia despre cazul său.

Cadavrul copilului, găsit îngropat în curte, a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, rezultatul necropsiei arătând că fătul, un băieţel, s-a născut viu. Bărbatul îşi acuză femeia că şi-ar fi ştrangulat copilul imediat dupa ce i-a dat naştere. Mai mult, se pare că cei doi au săpat groapa inainte cu câteva zile înainte ca micuţul să se nască.

Tatăl copilului a fost audiat, însă a negat că el l-ar fi ucis pe micuţ. Vineri, mama copilului a primit acceptul medicilor să părăsească unitatea sanitară în care a fost internată, ea fiind, de asemenea, audiată, au declarat surse judiciare.
Împotriva celor doi nu au fost, deocamdată, luate măsuri preventive, audierile în cazul lor urmând a fi continuate.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult