20th ianuarie 2022
Home » Maratonul de povești. 70 de povești pentru 70 de Zile ale Copilului – eveniment transmis LIVE pe Facebook

Maratonul de povești. 70 de povești pentru 70 de Zile ale Copilului – eveniment transmis LIVE pe Facebook

de reporterpenet

70 de poveşti pentru 70 de Zile ale Copilului, maraton de lecturi online, transmis LIVE pe Facebook
Ziua Internațională a Copilului este, în fiecare an, de 1 Iunie, prilej de sărbătoare pentru cei mici dar și pentru cei care îi iubesc, ocrotesc și le educă mintea și sufletul.

În 2020 se împlinesc 70 de ani de când această zi se sărbătorește și în România și este cel mai frumos timp dăruit copiilor noștri de părinți, bunici, dar și de noi, bibliotecarii.

70 de bibliotecari din 24 de județe ale României și din Republica Moldova vor sărbători altfel această zi, citindu-le celor mici și celor mari, 70 dintre cele mai frumoase povești ale lumii, într-un Maraton de lectură în direct, timp de 8 ore.

Proiectul este coordonat în județul Dâmbovița de Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița și este realizat cu sprijinul a 11 bibliotecari din biblioteci publice din județ.

Evenimentul se va transmite LIVE pe Facebook, luni, 1 iunie 2020, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Pentru a vă conecta la Maratonul nostru de povești, trebuie doar să dați like Paginii proiectului „70 de Povești pentru copii”.

Proiectul se desfășoară cu susținerea Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Biblioteca Națională a României, Editura Cartea Copiilor, Editura Signatura și toate editurile prietene.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult