15th aprilie 2021
Home » Marcel Ciolacu a plantat arbori în Dâmboviţa de Ziua Internaţională a Pădurilor: Trebuie să oprim definitiv tăierile ilegale – FOTO

Marcel Ciolacu a plantat arbori în Dâmboviţa de Ziua Internaţională a Pădurilor: Trebuie să oprim definitiv tăierile ilegale – FOTO

de reporterpenet

Marcel Ciolacu a mers în Dâmboviţa pentru a planta arbori de Ziua Internaţională a Pădurilor. Liderul PSD a afirmat că trebuie crescute suprafeţele împădurite şi oprite definitiv tăierile ilegale.

El a amintit că social-democraţii au iniţiat Legea privind interzicerea exportului de buşteni, au votat DNA al pădurilor, au conceput şi realizat un sistem integrat de urmărire a materialelor lemnoase – SUMAL.

„Am vrut să vin de Ziua Internaţională a Pădurii în Dâmboviţa, pentru că aici sunt cele mai vechi păduri din ţară. Trebuie să creştem suprafeţele împădurite! Şi să oprim definitiv tăierile ilegale. Reîmpădurirea României este o necesitate şi ea trebuie să fie o prioritate. Nu doar astăzi, ci în fiecare zi!

Noi asta am încercat: să protejăm pădurea şi să ajutăm la regenerarea ei. Am iniţiat Legea privind interzicerea exportului de buşteni. Am votat DNA-ul pădurilor. Am conceput şi realizat un sistem integrat de urmărire a materialelor lemnoase – SUMAL, cum îl cunoaşteţi toţi.

Dar nu este încă suficient. Oprirea tăierilor ilegale este la fel de importantă ca plantarea de noi arbori! Voi propune o amplă reformă a sectorului forestier, pentru a pune capăt definitiv defrişărilor! Protejarea pădurii este o prioritate naţională, nu un subiect politic!!!”, a scris Marcel Ciolacu duminică pe Facebook.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult