21st mai 2024
Home » Măsuri speciale de siguranță la meciul Chindiei cu Voluntari. Străzi blocate

Măsuri speciale de siguranță la meciul Chindiei cu Voluntari. Străzi blocate

de reporterpenet

Chindia Târgoviște își joacă vineri, 19 mai, de la ora 20.00, o importantă carte pentru accederea la barajul pentru rămânerea în Liga I contra echipei FC Voluntari, pe teren propriu, la Târgoviște, în noua arenă „Eugen Popescu”.

Măsurile luate de Poliție

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi prezenți la datorie pentru a preveni orice abatere de la normele în vigoare.

„Precizăm faptul că în intervalul orar 17.00-23.00, circulația va fi restricționată astfel: pe strada Coconilor, atât dinspre Calea Domneasca, cât și dinspre strada Cornel Popa, se va permite doar accesul pietonal. Accesul auto va fi permis doar pe strada Nicolae Dobrin, dinspre strada Justiției, DOAR pentru riverani și pentru cei care au plătit loc de parcare pt stadion. Pe strada Justiției, se va circula doar dinspre strada Gimnaziului, în sens unic, oprirea fiind interzisă. Pe această cale, le recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte indicațiile polițiștilor din teren și să adopte o conduită responsabilă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dâmbovița.

Ordinea pe stadion va fi asigurată de jandarmii din Dâmbovița și cei din Ploiești.

Vineri, 19 mai 2023, începând cu orele 20:00, pe stadionul „Eugen Popescu” din Municipiul Târgoviște, se va disputa partida de fotbal din cadrul Campionatului Super Ligii României, dintre echipele AFC Chindia Târgoviște şi FC Voluntari.

Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 18.00, pe baza biletelor puse la dispoziție de către clubul organizator, AFC Chindia Târgoviște, care a comunicat că va deschide tot stadionul pentru spectatori.

„Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator. În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor”, se arată într-un comunicat al IJJ Dâmbovița.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult