3rd martie 2021
Home » Măsuri speciale la Primăria Moreni, după ce o funcționară a fost confirmată cu noul coronavirus

Măsuri speciale la Primăria Moreni, după ce o funcționară a fost confirmată cu noul coronavirus

de reporterpenet

Măsuri speciale la Primăria Moreni, după ce o funcţionară a fost confirmată cu noul coronavirus
Primăria Moreni, jud. Dâmbovița, a recurs la măsuri speciale de igienă, după ce o funcționară a fost confirmată cu noul coronavirus. Femeia a fost internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Potrivit legislației în vigoare, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița a demarat ancheta epidemiologică, totodată izolând la domiciliu toate persoanele cu care femeia a intrat în contact.

În conformitate cu normele în vigoare, DSP Dâmboviţa a demarat ancheta epidemiologică şi a dispus pentru toţi contacţii izolare la domiciliu.

,,Din păcate, vă pot confirma infectarea unei angajate a Primăriei Moreni cu COVID-19. Din momentul în care rezultatul testului a fost pozitiv, s-a făcut izolarea la domiciliu a contacţilor şi am dispus noi măsuri necesare pentru asigurarea protecţiei şi siguranţei tuturor salariaţilor – pe lângă cele luate până acum. În acest sens, se efectuează o nouă dezinfecţie cu biocide a întregii clădiri a instituţiei, precum şi a spaţiilor adiacente. De asemenea, în privinţa siguranţei sanitare a cetăţenilor care vin la instituţia noastră pentru rezolvarea diverselor probleme măsurile luate sunt respectate fără nicio excepţie: mască de protecţie, măsurarea temperaturii, dezinfecţia mâinilor, circuite separate de intrare şi ieşire, distanţare socială. Fac încă o dată un apel la calm, responsabilitate şi la respectarea integrală a tuturor măsurilor de siguranţă şi protecţie dispuse de autorităţi. Numai astfel putem trece cu bine de această perioadă nedorită”, precizează primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult