21st mai 2024
Home » Meci de Liga Campionilor, la volei feminin. CSM Târgoviște înfruntă Eczacibasi Dynavit (Istanbul)

Meci de Liga Campionilor, la volei feminin. CSM Târgoviște înfruntă Eczacibasi Dynavit (Istanbul)

de reporterpenet

Joi, 2 Februarie 2023, la sala Polivalentă se va disputa meciul din Liga Campionilor dintre CSM Târgoviște și Eczacibasi Dynavit (Istanbul), la volei feminin.

Eczacinasi Dynavit este deținoatea Ligii Campionilor (2015), a Cupei CEV (1999, 2018), și câștigătoare în Campionatul Mondial al Cluburilor (2015, 2016).

De asemenea, Eczacinasi Dynavit deține recordul de titluri naționale în Turcia (28, dintre care 17 consecutive), unde mai are câștigate 9 Cupe ale Turciei și 5 Supercupe.

Clasamentul Grupei E din Liga Campionilor:

● Eczacibasi Dynavit (12 puncte)
● Chemik Police (7 puncte)
● CSM Târgoviște (5 puncte)
● Maritza Plovdiv (0 puncte)

Înainte de meciul din Liga Campionilor, voleibalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au obținut o victorie foarte importantă în Campionatul Național, contra echipei CS Dinamo București, victorie care ne-a ajutat să urcăm pe locul doi în clasament.

„Ne așteaptă un joc greu, contra unei echipe foarte puternice, dar suntem pregătiți și extrem de motivați, chiar dacă jucătoarele din Istanbul nu au pierdut nici măcar un meci în această grupă, această formație fiind una dintre cele mai puternice echipe din Europa. Eczacinasi Dynavit are un palmares impresionant: au câștigat Liga Campionilor (2015), Cupa CEV (1999, 2018), Campionatul Mondial al Cluburilor (2015, 2016), deține recordul de titluri naționale în Turcia (28, dintre care 17 consecutive), unde mai are câștigate 9 Cupe ale Turciei și 5 Supercupe”, se arată într-un comunicat al clubului.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult