30th iunie 2022
Home » Meci întrerupt în Cupa României după o bătaie zdravănă între jucători

Meci întrerupt în Cupa României după o bătaie zdravănă între jucători

de reporterpenet

Nici nu s-au reluat bine competiţiile judeţene de fotbal şi deja au apărut primele incidente pe stadioanele dâmboviţene. Unul dintre meciurile turului 3 din Cupa României – faza judeţeană, care s-a încheiat sub zodia scandalului a fost cel dintre Pomicola Raciu – Comerţul Viişoara.

Înfruntarea dintre cele două echipe s-a sfârşit în minutul 60, la scorul de 4-0 pentru gazde, din cauza faptului că terenul de joc a devenit câmp de luptă, potrivit martorilor prezenţi la meci. Din spusele acestora, disputa s-a înteţit în debutul actului secund, când intrările la minge erau unele rupere de ambele părţi.

Prima tentativă a arbitrului Marian Păun de a opri jocul a avut loc în minutul 57 când s-a creat un meleu la jumătatea terenului, după ce Manea (Raciu) l-a faultat extrem de dur pe Petre (Viişoara). În acel moment, „fluieraşul” a arătat trei minute pentru calmarea spiritelor, dar în schimb nu a luat decizia de a elimina vreun jucător.

După ce totul a revenit la normal, arbitrul a dat drumul la meci, iar peste alte trei minute a decis să fluiere sfârşitul disputei, după ce Irinel Cârstea (antrenor Viişoara) a pătruns pe gazon, când Georgescu a fost faultat criminal de către un fundaş al Pomicolei Raciu.

În urma incidentului, oficialii Comerţului l-au transportat de urgenţă la spital pe jucător.

„Meciul s-a înrerupt la capătul primei ore de joc. După prima intrare dură, arbitrul nu a dat niciun cartonaş roşu, dar a luat decizia de a acorda trei minute pentru calmarea atmosferei tensionate, după ce se crease un meleu între jucători în apropiere de centrul terenului. Peste alte câteva minute a oprit definitiv meciul, când atacantul Viişoarei a fost faultat dur de un component al Pomicolei, iar Irinel Cârstea a pătruns pe teren şi a comentat vehement la adresa arbitrilor. Cum a apostrofat în repetate rânduri la adresa <<fluieraşilor>>, aceştia au pus punct întâlnirii”, a declarat unul dintre spectatorii prezenţi la joc pentru sportdambovitean.ro.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult