15th aprilie 2021
Home » Medic din Israel, dezvăluiri despre „tratamentul-minune” împotriva COVID

Medic din Israel, dezvăluiri despre „tratamentul-minune” împotriva COVID

de reporterpenet

Cercetătorii din Israel au găsit un nou tratament anti-COVID-19, la Spitalul Ichilov din Tel Aviv. Medicul Herman Berkovits, doctorul personal al premierului Benjamin Netanyahu, a explicat că medicamentul se numește EXO CD-24 și este o substanță proteică care a fost folosită în cercetarea cancerului.

„Un profesor de la acest spital a folosit această substanță proteică, folosită mai mult pentru cercetarea cancerului, pe 30 de pacienți cu COVID-19, cu o formă de boală medie spre severă, ce nu erau dependenți de oxigen. În două zile, acești bolnavi au reacționat extraordinar și în patru zile deja 29 dintre ei au fost acasă. De altfel, și pacientul numărul 30 a ajuns acasă în cea de-a cincea zi. Este o substanță ieftină și ușoară care se folosește sub formă de inhalație o dată pe zi, timp de cinci zile. A fost un experiment doar pe 30 de bolnavi, însă pentru a continua această cercetare trebuie să fie făcută pe sute de bolnavi”, a explicat medicul Herman Berkovitz pentru GÂNDUL.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult