15th aprilie 2021
Home » Mesajul fostului prefect, Ioan Marinescu, în urma mobilizării internauților de a-l ajuta: „sunteți modele demne de urmat”

Mesajul fostului prefect, Ioan Marinescu, în urma mobilizării internauților de a-l ajuta: „sunteți modele demne de urmat”

de reporterpenet

Fostul prefect de Dâmbovița, Ioan Marinescu, le-a mulțumit tuturor celor care i-au dat o mână de ajutor. El a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloidă secundară unui sindrom mielodisplazic.

Afecţiunea are o singură rezolvare – operaţia. Aceasta poate fi efectuată printr-o intervenţie la o clinică din Turcia.

Ajutorul primit a avut și efectul scontat. Fostu prefect urmează să plece în Turcia unde va fi supus unei intervenții chirurgicale.

„Vă mulțumesc din tot sufletul, sunteți modele demne de urmat. Se spune că dumnezeu lucrează prin oameni! Se înțelege că fiecare din noi purtăm o „particulă” divină care ne solidarizează în momentele dificile pe care viața ni le pune în față! Și eu am donat sânge, atâta timp cât vârsta mi-a permis. Și eu am ajutat pe oricine mi s-a adresat atât oficial cât și în privat, indiferent de statutul social! Sunt copleșit de mobilizarea exemplară de care ați dat și dați dovadă, confirmând zicala: binele făcut… ți se întoarce înzecit! Numai datorită vouă, maine seară, urmează să fac deplasarea în Turcia! Oricine vrea și poate să mai doneze sânge poate s-o facă în sprijinul altor oameni care au probleme și, credeți-mă, sunt foarte mulți! Vă mulțumesc din tot sufletul, sunteți modele umane demne de urmat! Cu prietenie, prețuire și respect! Toate cele bune tuturor!”, a scris Ioan Marinescu pe pagina sa de Facebook.

Puteţi face donaţii în următoarele conturi, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Ioan Marinescu:
Lei – RO20RZBR0000060015329622
Euro – RO15RZBR0000060022528082
USD – RO31RZBR0000060022528085
Marinescu are nevoie şi de sânge, grupa 01 şi de trombocite, pentru a fi stabilizat.
Ioan Marinescu a deţinut funcţiile de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa şi vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa.

De asemenea, el a fost şi preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Dâmboviţa, fiind şi vicepreşedinte pentru Regiunea Sud-Muntenia şi membru în Consiliul Director al organismului de coordonare a siguranţei şi securităţii publice ANATOP.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult