5th martie 2021
Home » Mesajul unui client eMAG, deranjat de faptul că i-a întârziat comanda plasată: „Mă ajuţi, te rog?! Mă tot întreabă soţia…”

Mesajul unui client eMAG, deranjat de faptul că i-a întârziat comanda plasată: „Mă ajuţi, te rog?! Mă tot întreabă soţia…”

de reporterpenet

Imagini pentru emag

eMAG a avut una dintre cele mai reuşite campanii de Black Friday din ultimii ani, însă, ca de obicei, nu chiar totul merge ca pe roate şi există şi clienţi nemulţumiţi. Culmea, comanda întârziată a celui păţit nu a fost plasată în ziua cu cele mai mari reduceri din an.

Un bucureştean căruia nu i-a ajuns comanda de la eMAG a găsit un mod inedit de a „protesta” la adresa magazinului online.

Un mesaj plin de umor a fost afişat cu ajutorul unui automobil care transportă panouri publicitare prin oraş:

„Dragă eMAG, îmi poţi spune când aş putea primi maşina de spălat vase comandată pe 19 Noiembrie? Mă tot întreabă soţia… şi nu ştiu ce să îi mai spun. Vine de Crăciun? O pun sub brad? Mă ajuţi, te rog?!” este scris pe panoul publicitar care s-a plimbat luni în Capitală.

FOTO via Facebook // Autobaza 2.0

Valoarea totală a comenzilor înregistrate de Black Friday la eMAG s-a apropiat de 460 de milioane de lei (98,6 milioane de euro), peste estimările de 440 milioane de lei (94,3 milioane de euro), în condiţiile în care au fost vândute peste 52.000 de televizoare, potrivit datelor afişate de retailer.

Sursa: Adevărul.ro

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult