21st mai 2024
Home » Micii jurnaliști, în vizită la Primăria Târgoviște

Micii jurnaliști, în vizită la Primăria Târgoviște

de reporterpenet

Micii jurnalisti 598_n

 

Micii jurnaliști au fost, ieri, în vizită la Primăria Târgoviște. Ei au fost invitați în sala unde se țin ședințele Consiliului Local și au stat pe locurile consilierilor. Ba chiar, au votat pentru înființarea unui parc de distracții la Târgoviște, hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi.

Ședința a fost condusă de primarul interimar, Ciprian Prisăcaru, iar, la discuții, a fost prezentă și Florentina Fâșie, purtătorul de cuvânt al instituției.

După ce au schimbat câteva amabilități cu gazdele, jurnaliștii juniori s-au pus pe întrebări, iar misiunea edilului șef nu a fost deloc ușoară. Copiii au fost dornici să știe când vor fi asfaltate toate gropile din Târgoviște, de ce nu avem McDonald’s și mall-uri în oraș, de ce nu avem un parc de distracții și ce caută bordurile în mijlocul străzii, de ce nu se găsește un sediu nou pentru Biblioteca Județeană pentru Copii, când va fi gata bazinul de înot și ce face primăria pentru încurajarea sportului, ce fac autoritățile în privința maidanezilor și de ce nu există un adăpost modern pentru aceștia, de ce este mizerie pe străzi și când vor fi finalizate lucrările la Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu”.

După o oră de discuții aprinse, primarul interimar Ciprian Prisăcaru le-a spus copiilor că se va gândi la problemele ridicate de ei, iar jurnaliștii juniori s-au arătat dispuși să intre într-o cursă electorală internă pentru a deveni primari.

Astfel, și-au depus candidaturile, au promis câte în lună și-n stele, au încercat să-și convingă colegii că sunt cei mai potriviți pentru ocuparea postului de primar și că au o viziune complexă și modernă despre cum ar trebui să arate Târgoviștea.

La final, au votat, iar numărătoarea a arătat că cea mai potrivită pentru fotoliul de primar este Amalia Duță.

Ceilalți candidați s-au resemnat, dar, cu siguranță, vor pune presiune pe primăriță până când Târgoviștea va fi pe placul lor.

 

Micii jurnalisti 3Micii jurnalisti

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult