15th iunie 2024
Home » Mila Kunis şi Kate McKinnon fac spectacol în comedia „Spionul care mi-a dat papucii”

Mila Kunis şi Kate McKinnon fac spectacol în comedia „Spionul care mi-a dat papucii”

de reporterpenet

afis_Spionul

Una dintre cele mai aşteptate comedii, „Spionul care mi-a datpapucii”, se pregăteşte de lansarea pe marile ecrane din România, unde va putea fi vizionat în premieră din 17 august.

Cu o distribuţie care îi aduce în rolurile principale pe Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux şi Sam Heughan, „Spionul care mi-a dat papucii” este un film regizat de Susanna Fogel.

,,Întotdeauna mi-am dorit să joc rolul unei rebele într-o comedie din care să nu lipsească acţiunea. Scenariul acestui film este unul dintre cele mai amuzante și minunate lucruri pe care le-am citit vreodata. Putea fi cu uşurinţă vorba despre doi tipi, însă e vorba despre două tipe foarte tari. Kate McKinnnon era deja parte din proiect şi asta a contat pentru mine. Sunt o mare fană a ei. E foartea muzantă şi incredibil de talentată”, a declarat Mila Kunis despre implicarea ei în comedia „Spionul care mi-a datpapucii”.

The Spy Who Dumped Me

Audrey (Mila Kunis) şi Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

Condimentată cu dialoguri hilare şi situații neaşteptate, comedia „Spionul care mi-a dat papucii” are premiera în cinematografele din țară pe 17 august.

Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult