25th februarie 2021
Home » Ministerul Sănătăţii spune că, la Găești, a fost imunizat doar personalul medical

Ministerul Sănătăţii spune că, la Găești, a fost imunizat doar personalul medical

de reporterpenet

Ministerul Sănătăţii a precizat, miercuri, că persoanele imunizate anti COVID-19 în cadrul unităţii sanitare din Găeşti fac parte numai din cadrul personalului medical.

„La solicitarea Ministerului Sănătăţii, inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa au verificat ieri (marţi – n.r.) modul în care au fost respectate prevederile Strategiei naţionale împotriva COVID-19 privind imunizarea personalului medical în centrul de vaccinare din Spitalul Municipal Găeşti. În urma verificărilor DSP Dâmboviţa s-a constatat că în centrul de la Găeşti au fost vaccinate 55 de persoane, toate din rândul personalului medical”, a transmis, miercuri, Ministerul Sănătăţii.

Managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti din judeţul Dâmboviţa a anunţat pe Facebook că a început vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 la această unitate medicală şi că în centrul de vaccinare de la Găeşti va fi imunizată orice persoană doreşte. Mai mullte persoane i-au scris medicului, cerând să fie incluse în rândurile celor care primesc serul.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, a afirmat, referindu-se la situaţia de la Găeşti, că nu este o tragedie că au fost vaccinate persoane care nu aparţin primei etape, dar faptul că nu s-au respectat procedurile reprezintă un aspect care urmează să fie verificat. „Din acest punct de vedere, vorbim local de un management defectuos, aş putea spune”, a declarat el, menţionând ulterior că s-a referit la faptul că puteau fi chemate persoane programate în ziua următoare, pentru a nu se irosi dozele de vaccin.

 

Valeriu Gheorghiţă, despre situaţia de la Găeşti: „Faptul că au fost vaccinate astăzi persoane care nu aparţin etapei 1 nu este o tragedie”

 

Managerul Spitalului din Găești a anunțat, pe rețelele sociale, că va vaccina și populația

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult