15th iunie 2024
Home » Monstrul din Cojasca, arestat preventiv. Și-a ucis nepoata de doar 6 anișori, ca să se răzbune pe fratele său

Monstrul din Cojasca, arestat preventiv. Și-a ucis nepoata de doar 6 anișori, ca să se răzbune pe fratele său

de reporterpenet

Instanța a făcut dreptate, în primă fază, față de bărbatul 25 de ani, din Cojasca, acuzat că și-a ucis nepaota în vârstă de 6 ai, într-o pădure. Tribunalul Dambovita a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Autorul crimei a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița.

Bărbatul d e 25 de ani, care şi-ar fi înjunghiat mortal în gât nepoata de şase ani, sâmbătă, ar fi recurs la acest gest din răzbunare, după o ceartă cu fratele său, plecat la muncă în Germania. Totul s-a petrecut în urma unei discuţii telefonice între cei doi. Agresorul şi-ar fi dus nepoata la marginea pădurii din Cojasca, unde ar fi înjunghiat-o în gât, rănile provocate fiindu-i letale copilei. După ce a comis crima, acesta a sunat la poliţie şi s-a autodenunţat.
Minora se afla în grija bunicii şi a unchiului ei, presupusul criminal. Despre agresor, sătenii spun că suferea de o depresie, ba chiar unii dintre ei susţin că bărbatul ar avea probleme psihice şi că nu de puţine ori ameninţa pe oricine îi ieşea în cale.
„Este o familie problemă, cu toată lumea s-a certat, cu toată lumea s-au bătut. Am avut şi sesizări la poliţie. A vrut să intre peste nora mea. Cu băiatul s-a certat şi a dat şi în băiat. Au probleme psihice toţi. Cu toată lumea s-a certat”, ne-a povestit o vecină a familiei fetiţei.
Rudele criminalului spun că este vorba de o răzbunare. Sunt şocate însă unde s-a putut ajunge. „E obsedat de ceva, nu înţeleg, nu ştiu ce avea el în cap. Nu ştiu ce să fi avut cu nepoata. Am înţeles că s-a certat cu fratele lui. Cred că e răzbunzare. E incapabil să gândească. E o faptă abominabilă, nu îmi vine să cred”, spune unchiul agresorului.
Poliţiştii l-au găsit pe criminal în vârstă de 25 de ani chiar lângă cadavrul fetiţei.
https://reporterpenet.ro/crima-abominabila-la-cojasca-fetita-de-6-ani-injunghiata-in-gat-de-unchiul-sau/

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult