25th septembrie 2021
Home » Moreni. ANAF scoate la licitație mașini cu puțin peste 2.000 de lei

Moreni. ANAF scoate la licitație mașini cu puțin peste 2.000 de lei

de reporterpenet

Agenția Națională de Administrare Fiscală scoate la vânzare mai multe autoturisme în perioada următoare, prin intermediul serviciilor teritoriale. La Moreni, ANAF scoate la licitație mașini cu puțin peste 2.000 de lei.

Serviciul Fiscal Orăşenesc Moreni scoate la licitaţie, în data de 27 aprilie, ora 10, în localitatea Moreni (str. cpt. Pantea Ion nr. 6, jud. Dambovita), un autoturism Volkswagen Passat, an de fabricaţie 1998, capacitate cilindrică 1595 cmc, culoare roşie, la preţul de 3.225 de lei (exclusiv TVA). Este a doua licitaţie a bunului. Maşina este considerată în stare satisfăcătoare: vopsea exfoliată şi rugină pe uşi şi praguri, potrivit digi24.ro
Serviciul Fiscal Orăşenesc Moreni scoate la licitaţie, în data de 27 aprilie, ora 13, în localitatea Moreni (str. cpt. Pantea Ion nr. 6, jud. Dambovita), un autoturism Alfa Romeo 147, an de fabricaţie 2002, motorizare pe benzină, capacitate cilindrică 1597 cmc, la preţul de 2.350 de lei (exclusiv TVA). Este a treia licitaţie a bunului.
Serviciul Fiscal Orăşenesc Moreni scoate la licitaţie, în data de 28 aprilie, ora 9, în localitatea Moreni (str. cpt. Pantea Ion nr. 6, jud. Dambovita), un autoturism Ford Focus, an de fabricaţie 2006, motorizare pe motorină, capacitate cilindrică 1560 cmc, la preţul de 7.500 de lei (exclusiv TVA). Este a doua licitaţie a bunului.
În cazul în care o maşină nu se vinde la prima licitaţie, preţul scade cu 25% pentru a doua tentativă. Dacă nici a doua oară maşina nu se vinde, preţul scade din nou cu 25%, pentru a treia licitaţie. Ulterior, indiferent de câte ori este scoasă la vânzare o maşină, preţul de pornire al licitaţiei nu poate fi mai mic de 50% din primul preţ.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult