4th martie 2021
Home » Moreni. Container special pentru pacienţii suspecţi de COVID-19

Moreni. Container special pentru pacienţii suspecţi de COVID-19

de reporterpenet

Consiliului Județean Dâmbovița a dotat Spitalul din Moreni un nou container special, necesar triajulului epidemiologic al pacienților suspecți de COVID-19.

Investiția, în valoare de aproximativ 335.000 lei, va veni în sprijinul personalului medical și va spori gradul de confort al pacienților, cu atât mai mult cu cât ne aflăm în perioada sezonului rece, arată CJ Dâmbovița.

Construcțiile modulare, cu o suprafață de 160 mp, sunt prevăzute cu instalație de încălzire, aer condiționat, grup sanitar și sunt dotate cu aparatură și mobilier, necesare realizării în bune condiții a actului medical.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a precizat că noile dotări vor fi de mare ajutor pentru personalul medical și vor asigura într-o mai bună măsură respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

????????????????????????????????????

Reamintim faptul că, la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2020, Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat finanțare Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, în vederea achiziționării altor trei ansambluri modulare, amplasate în incinta sediului central al SJUT, la Ambulatoriul de specialitate, în Policlinică, la Unitatea Primiri Urgențe și la Secția de Boli Infecțioase, în care se face triajul și controlul pacienților suspecţi de COVID-19 și, de asemenea, o astfel de construcție modulară a intrat în dotarea Spitalului din orașul Titu, la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult