13th mai 2021
Home » Moreni: Veşti bune pentru cetăţenii din Moreni cu datorii la plata taxelor şi impozitelor locale

Moreni: Veşti bune pentru cetăţenii din Moreni cu datorii la plata taxelor şi impozitelor locale

de reporterpenet

primaria moreni 1

Veşti bune pentru cetăţenii din Moreni cu datorii la plata taxelor şi impozitelor locale! Autorităţile locale au decis să-i scutească de penalităţi, dacă îşi plătesc taxele, până la sfârşitul acestei luni.

,,Procedura se aplică atât persoanelor fizice, dar şi celor juridice din Moreni, cu datorii la plata taxelor şi impozitelor locale”, potrivit unei hotărâri adoptate de Consiliul Local.

,,Este vorba de majorări ale plăţilor către bugetul local ca urmare a întârzierilor înregistrate la plata taxelor şi impozitelor locale, din anii anteriori, cu excepţia celor de natură contractuală”, se mai arată în documentul adoptat de consilierii locali din Moreni.

Astfel, cetăţenii cu datorii către bugetul local vor fi scutiţi de penalităţi, dacă îşi vor plăti, integral, taxele şi impozitele locale, până la sfârşitul acestei luni, respectiv până pe 31 ianuarie.

Pentru aceasta, trebuie depusă o cerere de scutire penalităţi la Primăria Moreni, la care să fie ataşată chitanţa prin care să se dovedească faptul că au fost plătite taxele.

Formularele pentru cererile de scutire de penalităţi se distribuie gratuit la Serviciul de Taxe şi Impozite locale din cadrul Primăriei Moreni.

Daca ti-a placut articolul, urmareste Reporterpenet.ro si pe FACEBOOK.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult