16th mai 2021
Home » N. Dragodănescu: „cel mai mare risc de infectare îl avem pe supermarketuri”

N. Dragodănescu: „cel mai mare risc de infectare îl avem pe supermarketuri”

de reporterpenet

Președintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu, a precizat că „cel mai mare risc de infectare îl avem pe supermarketuri”. Marii agenţi economici din zona industrială a municipiului Târgovişte şi-au luat măsuri speciale de protecţie a angajaţilor, dar nu este suficient.

Potrivit liderului de sindicat, Nicolae Dragodănescu, societăţile serioase s-au organizat destul de bine din acest punct de vedere, în sensul că salariaţii primesc zilnic măşti de protecţie, soluţii dezinfectante la locul de muncă, unde se asigură şi distanţarea fizică, iar ieşirea şi intrarea la locul de muncă se face decalat.

Suplimentare de paturi, la Spitalul din Târgoviște, în contextul înmulțirii cazurilor de COVID-19

În opinia liderului de sindicat, pericolul cel mai mare de infectare se află în marile centre comerciale, în supermarketuri.

„Pe partea de infectare cu COVID-19 este în continuare o situaţie uşor îngrijorătoare, nu s-a agravat, suntem conştienţi că nu vom scăpa de această pandemie, suntem conştienţi că soluţia este să ne protejăm, nu să stăm încuiaţi în case, pentru că aşa merg lucrurile şi aşa poate să funcţioneze. Suntem conştienţi că dacă avem cazuri multe întro societate riscăm numai prin faptul că sunt izolaţi ceilalţi salariaţi să blocăm fluxul de producţie şi să avem mari probleme din cauza asta.

Muncitorii fug de secțiile Covid de la Târgoviște, de teamă să nu se infecteze

Să ştiţi că toate societăţile serioase au luat măsuri foarte stricte de protecţie de la faptul că salariaţii primesc zilnic mască şi toate locurile de muncă sunt distanţate, intrarea şi ieşirea de la program se face decalat, să nu se întâlnească foarte mulţi în zona vestiarelor, se dezinfectează peste tot, există peste tot soluţii dezinfectante pentru mâini şi pentru suprafeţe. Lucrurile aşa trebuie ţinute sub control”, a declarat, Dragodănescu, pentru jurnaldedambovita.ro.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult