21st mai 2024
Home » Naţionala U20 va juca primele meciuri din 2024 la Târgovişte

Naţionala U20 va juca primele meciuri din 2024 la Târgovişte

de reporterpenet

Reprezentativa U20 a României, pregătită de selecţionerul Costin Curelea, va întâlni în luna martie, la Târgovişte, naţionalele similare ale Italiei şi Poloniei, informează FRF.

Programul meciurilor din luna martie:

Joi, 21 martie: România – Italia: ora 18:00

Marţi, 26 martie: România – Polonia: ora 18:00

Tricolorii U20 au debutat în actuala ediţie de Elite League pe stadionul din Târgovişte, reuşind o victorie, scor 2-0, în faţa Cehiei. Atunci, aproape 3500 de spectatori au fost prezenţi în tribune pentru a-i susţine pe jucătorii naţionalei.

Meciurile din luna martie vor fi ultimele din actuala ediţie Elite League. În cele 5 partide disputate, România a bifat două victorii (2-0 cu Cehia şi Anglia) şi trei înfrângeri (1-2 cu Portugalia, 0-5 cu Norvegia şi 0-1 cu Germania).

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult