12th august 2022
Home » Negoiță (Dinamo): „mă gândesc la Ciobotariu care joacă la Târgoviște”

Negoiță (Dinamo): „mă gândesc la Ciobotariu care joacă la Târgoviște”

de reporterpenet

Chindia Targoviste

Ionuț Negoiță a anunțat oficial plecarea de la Dinamo. Totodată, el a anunțat și prețul pentru care este dispus să cedeze clubul – 4 milioane de euro. Negoiță a explicat însă și ce strategie va fi la Dinamo în perioada imediat următoare, până când se va găsi cumpărător.

Potrivit prosport.ro, Steliano Filip și Ionuț Nedelcearu vor fi cedați probabil la echipe din străinătate, la fel și Adam Nemec, despre care s-a vorbit că este dorit de FCSB și CFR Cluj.

„Prioritatea este ca acest club este să rămână în viață și în Liga 1. Trebuie să se autofinanțeze. Sub nicio formă nu se va vinde în masă. Sunt fotbaliști precum Filip care trebuie să facă un pas înainte. Nedelcearu are și el 3 ani. Sunt discuții! Soluții sunt, mă gândesc la Ciobotariu care joacă la Târgoviște. Viitorul e pregătit. Avem 7 jucători în Liga 1, alți 5-6 prin Liga a 2-a, plus ce e la Juniori A și Juniori B. Unul sau doi jucători vor pleca probabil. Nemec își dorește să meargă în străinătate. Avem de unde asigura viitorul lui Dinamo. Să nu dramatizăm, nu este cazul”, a zis Ionuț Negoiță la TV Digi Sport.

Denis Ciobotariu este împrumutat în prezent la Chindia Târgoviște. El este evaluat pe piața de transferuri la 50.000 de euro. Are 19 ani, este fundaș și este fiul lui Liviu Ciobotariu, legenda lui Dinamo.

Denis Ciobotariu este campion al României cu Dinamo U19 și o mare promisiune pentru viitor.

La Dinamo s-ar putea întoarce și Mihai Neicuțescu, jucător împrumutat tot la Chindia.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult