21st mai 2024
Home » No Mercy și Boney M. Experience la Zilele Județului Dâmbovița

No Mercy și Boney M. Experience la Zilele Județului Dâmbovița

de reporterpenet

Județul Dâmbovița se pregătește să celebreze tradițiile și valorile locale în cadrul celei de-a treia ediții a Zilelor Județului, un eveniment organizat de Consiliul Județean Dâmbovița în perioada 31 mai – 13 iunie 2024.

Pe parcursul a două săptămâni, publicul va avea parte de un program divers care include spectacole muzicale, competiții sportive, expoziții, ateliere interactive și momente dedicate gastronomiei tradiționale.

Vedete de renume precum No Mercy, Boney M. Experience, Delia, 3 Sud Est, The Motans, Andia și Liviu Teodorescu vor urca pe scena amenajată la Curtea Domnească din Târgoviște, unde vor avea loc concertele în perioada 11-13 iunie.

„Pentru al treilea an consecutiv Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează Zilele Judeţului. Cu o serie de evenimente culturale, muzicale şi sportive planificate, Zilele Judeţului Dâmboviţa promit să fie o sărbătoare a comunităţii locale şi a tuturor dâmboviţenilor. Prin organizarea Zilelelor Judeţului Dâmboviţa, promovăm judeţul Dâmboviţa, atragem atenţia asupra resurselor şi potenţialului nostru, dar, mai presus de toate, întărim legăturile comunităţii”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Vizitatorii vor avea acces gratuit la „Curtea Domnească” din Târgoviște pe tot parcursul evenimentului, putând participa la numeroasele ateliere de creație, demonstrații de gastronomie medievală, jocuri și concursuri interactive.

Programul include, de asemenea, competiții sportive pentru pasionații de baschet, fotbal și tenis, precum și Gala de Excelență a Județului, o ceremonie dedicată personalităților care au contribuit semnificativ la dezvoltarea județului.

Momentul culminant al evenimentului va fi Ziua Județului, marcată pe 4 iunie printr-o ședință festivă a Consiliului Județean Dâmbovița la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi.

„Ne dorim să promovăm valorile și tradițiile locale, să atragem atenția asupra potențialului turistic al județului nostru și să creăm momente de bucurie și coeziune pentru toți dâmbovițenii”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult