29th noiembrie 2021
Home » Nou, în Târgoviște. Mergi pe curat oricând, cu Go Clean

Nou, în Târgoviște. Mergi pe curat oricând, cu Go Clean

de reporterpenet
Mergi pe curat oricând, cu Go Clean

Mergi pe curat oricând, cu Go Clean

Spălătoria profesională de covoare Go Clean, deschisă de curând în Târgoviște, îți dă șansa la un mediu casnic mai curat, oferind servicii profesionale de curățare a covoarelor şi a carpetelor prin spălarea în profunzime a acestora.

Spălătoria „Go Clean” foloseşte echipamente moderne, automatizate, special concepute şi testate pentru a desprăfui, spăla, clăti şi usca covoarele. De asemenea, spălătoria Go Clean foloseşte soluții profesionale de calitate pentru îndepărtarea petelor şi mirosurilor neplăcute.

https://www.youtube.com/watch?v=Isqyvb6mDTY

Automatizarea procesului de curățare asigură rezultatele dorite. Covoarele sunt curate, periate, uscate, culorile redevenind vii, singurul lucru ce vă revine în sarcina este să vă bucurați din nou de prezența lor în casa dumneavoastră. Iar acest lucru se poate întâmpla chiar foarte repede.

Comenzi online. Livrare la domiciliu

Go Clean preia de la domiciliul clientului covoarele și le livrează înapoi perfect curățate și igienizate. Acest serviciu este gratuit pentru Târgovişte, fiind oferit şi celorlalte localități din județul Dâmbovița, în funcție de comandă şi de distanța față de spălătorie.

https://www.youtube.com/watch?v=mcWvAxllcBc

Puteți avea covoarele curate în cel mult 48 de ore apelând la serviciul standard de spălare, dar există şi posibilitatea ca în numai 24 de ore să aveți covoarele uscate şi livrate, apelând la serviciul de spălare la urgență.

Găsiți toate detaliile referitoare la tipurile de servicii oferite şi tarife pe websiteul spălătoriei: www.spalatoriagoclean.ro.

Go Clean este localizată în Târgovişte, pe Calea Domnească, la numărul 307, în incinta Arta Populară, iar programul de lucru este de luni până vineri în intervalul orar 08.00 – 18.00 şi sâmbăta între orele 08.00 – 14.00.

Go clean

Comenzile le puteți iniția pe websiteul spălătoriei sau la numărul de telefon 0751.292.292.

Go Clean doreşte să contribuie la ridicarea nivelului de calitate a vieții încomunității locale, oferind servicii de spălătorie/igienizare a textilelor cu care se vine zilnic în contact, fie în mediul casnic, fie în cel de lucru.

Curățenia este de acum mai simplă şi mai sigură pentru dâmbovițeni, aceştia putând apela la servicii profesionale care să le aducă echilibrul dorit între calitate, efort, timp şi bani.

Curățenia este o normalitate la îndemâna oricui.

Alege să mergi pe curat mereu!

Go Clean!

Site: spalatoriagoclean.ro
Facebook: facebook.com/ GoCleanTgv
Contact: 0751 292 292

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult