15th aprilie 2021
Home » O haită de „câini albaştri” cutreieră într-un oraş din Rusia FOTO

O haită de „câini albaştri” cutreieră într-un oraş din Rusia FOTO

de reporterpenet

O haită de câini vagabonzi cu blana de un albastru strălucitor a atras atenţia internauţilor din Rusia. Cazul este relatat de The Moscow Times.

O serie de fotografii cu câini având blana de un albastru strălucitor plimbându-se prin zăpadă la Dzerjinsk, un oraş situat la 370 de kilometri est de Moscova, a stârnit reacţii diverse în mediul virtual rus. În timp ce unii internauţi s-au amuzat, comparând patrupezii cu personaje de desene animate, alţii s-au arătat indignaţi şi îngrijoraţi, relatează The Moscow Times.

Potrivit RIA Novosti, câinii vagabonzi se plimbă adesea printr-o fabrică abandonată din Dzerjinsk şi cel mai probabil au fost expuşi la substanţe chimice, cum ar fi sulfatul de cupru.

Autorităţile din Dzerjinsk sunt preocupate acum de problema „câinilor albaştri” şi discută cu proprietarul fabricii pentru a le permite accesul în scopul de a determina dacă acolo există substanţe chimice care ar fi putut colora blana animalelor.

„FOTO The Moscow Times

Conform unor activişti pentru protecţia animalelor, „câinii albaştri” par să fie „într-o stare satisfăcătoare” la prima vedere. Un grup de voluntari urmează să îi prindă şi să îi examineze, pentru a stabili exact ce substanţă le-a colorat blana şi dacă aceasta este periculoasă pentru oameni.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult