26th octombrie 2021
Home » O mai știi pe fata care s-a alintat cu DiCapario în Titanic? Cum arată la 18 ani distanță

O mai știi pe fata care s-a alintat cu DiCapario în Titanic? Cum arată la 18 ani distanță

de reporterpenet

Iti amintesti de fetita care a dansat cu Leonardo DiCapario in Titanic? Cum arata la 18 ani de la premiera filmului

La Hollywood e nevoie de un singur rol bun pentru a te transforma dintr-un anonim într-un star de talie internaţională. Pentru Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio, rolurile din „Titanic” au fost chiar rampă de lansare de care au avut nevoie.

Probabil că sunt puţini cei care să nu fi văzut măcar o secvenţă din Titanic sau cei care să nu fi auzit care este finalul dramatic al peliculei care a câştigat 11 Oscaruri.

Sunt câteva secvenţe memorabile pe care însă nu le poţi uită, iar printre ele se numără şi cea în care Leo a dansat alături de o fetiţă adorabilă.

Anii au trecut, iar din micuţa blonduţa şi cu cârlionţi s-a transformat într-o femeie adevărată. Actriţa Alexandrea Owens avea numai 9 ani atunci când a interpretat rolul Corei în blockbusterul anului 1997, iar de atunci şi până acum nu s-au mai auzit prea multe despre ea.

Sursa: protv.ro

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult