26th octombrie 2021
Home » O tânără de 23 de ani, care creşte deja 10 copii, vrea să ajungă la 105 copii biologici cu soţul ei milionar

O tânără de 23 de ani, care creşte deja 10 copii, vrea să ajungă la 105 copii biologici cu soţul ei milionar

de reporterpenet

Cristina şi Galip s-au întâlnit într-o vacanţă pe care tânăra a făcut-o în Georgia. Soţul milionar este un magnat, originar din Turcia.

O tânără de 23 de ani spune că ea, împreună cu soţul ei milionar, intenţionează să aibă până la 105 copii biologici. În prezent, cei doi au primit 10 copii din mame surogat, în doar 10 luni.

Cristina Ozturk este originară din Moscova şi şi-a întâlnit soţul milionar, în vârstă de 56 de ani, în timp ce era în vacanţă în Georgia.

Cei doi au declarat, conform dailymail.co.uk, că au optat pentru mame surogat pentru că şi-au dorit cât mai mulţi copii, într-un termen foarte scurt. Cristina spune că a discutat împreună cu soţul ei posibilitatea de a avea peste 100 de copii.

Cei 10 copii pe care îi are în momentul de faţă sunt crescuţi cu o mare atenţie. Toţi bebeluşii se culcă la ora 20.00 şi se trezesc la ora 6.00, iar bonele familiei înregistrează fiecare detaliu din creşterea copiilor, într-un set de jurnale.

Povestind despre relaţia lor, Galip şi Cristina sunt de acord că a fost dragoste la prima vedere. ”Este uşor să fiu cu ea, are întotdeauna un zâmbet pe buze şi totuşi este în acelaşi timp timidă şi misterioasă”, a spus soţul tinerei. Cei doi au spus că iniţial au discutat să aibă câte un copil pe an, dat şi-au dat seama că ar fi fost foarte dificil ca acest lucru să fie făcut doar de Cristina şi de Galip. Astfel, cei doi au decis să folosească mame surogat. O astfel de decizie, îi costă pe cei doi aproape 10.000 de dolari pentru fiecare sarcină.

Fiecare mamă surogat este aleasă cu multă atenţie. Se fac verificări pentru a se asigura că nu obişnuiesc să bea, să fumeze sau să aibă alte dependenţe.

Cristinna şi Galip aşteaptă acum ca cei 10 copii să crească puţin mai mari, înainte de a începe o nouă aventură cu următoarea ”tură” de bebeluşi. De asemenea, tânăra nu exclude varianta unor naşteri normale, dar, deocamdată, ea consideră că nu este practic să ia o astfel de decizie.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult