13th mai 2021
Home » O tânără prea credulă a fost violată, în pădure, de un bărbat de 31 de ani VIDEO

O tânără prea credulă a fost violată, în pădure, de un bărbat de 31 de ani VIDEO

de reporterpenet

O tânără în vârstă de 18 ani, din Dâmbovița, a trăit momente de groază după ce s-a lăsat amăgită de un bărbat, pe rețelele sociale. Aparent șarmant, un bărbat de 31 de ani s-a dovedit a fi un montru, după ce a dus-o în pădure și a obligat-o sa întrețină relații sexuale cu el.

Bărbatul nu neagă faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, însă spune că a fost cu consimţământul ei. Probele însă îl contrazic, aşa că a fost reţinut a ajuns şi in faţa unui procuror.
Cei doi s-au cunoscut pe Facebook şi, după mai multe conversaţii, s-au şi intalnit. Iniţial nu au fost singuri, însă atunci când celelalte două persoane au plecat acasă, cei doi au decis să mai iasă la o plimbare cu maşina.
Totul s-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 aprilie. Tânărul a oprit întâi la un peco şi a aplimentat maşina, apoi s-a oprit în pădurea din Dragodana, unde întâlnirea amoroasă s-a transformat într-un coşmar pentru fata de 18 ani.

Individul ar fi început să o ameninţe, iar apoi a violat-o. A doua zi, tânăra a mers la poliţia din Găeşti, unde a depus plângere.
„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în cursul nopţii de 8 spre 9 martie a.c., bănuitul, în timp ce se afla într-un autoturism împreună cu o tânără de 18 ani, pe raza localităţii Dragodana, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu persoana vătămată fără consimţământul acesteia. Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
Poliţiştii din Găeşti l-au reţinut pe suspect şi apoi l-au prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au decis ca tânărul să stea după gratii, în arest preventiv, timp de 30 de zile.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult