15th aprilie 2021
Home » O tumoare foarte rară l-a țintuit la pat pe un fost jucător la CSA Steaua București, suporter stelist înfocat. Familia și prietenii strâng bani pentru o operație complicată

O tumoare foarte rară l-a țintuit la pat pe un fost jucător la CSA Steaua București, suporter stelist înfocat. Familia și prietenii strâng bani pentru o operație complicată

de reporterpenet

Un suporter stelist înfocat și fost jucător la juniorii din Ghencea are mare nevoie de ajutor. Alex Cociomeagă, 35 de ani, a aflat că are mai multe afecțiuni grave, care îi pun viața în pericol.

Tratamentele costisitoare i-ar putea salva viața, iar familia se luptă cu disperare să strângă 100.000 de euro pentru a merge la Institutul Jules Bordet, din Belgia.

„O simplă durere de umăr s-a transformat într-un diagnostic devastator, o tumoare foarte rară, leiomiosarcom, de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat. Intervenția chirurgicală este extrem de periculoasă, singura variantă fiind tratamente care sa oprească răspândirea cancerului și diminuarea tumorii”, spune soția sa, într-o scrisoare, pe Facebook.

Alex Cociomeagă, csa steaua

Alex Cociomeagă, csa steaua

Alex iubește Steaua București. A făcut-o încă de la vârsta de 10 ani, atunci când a mers prima data pe Ghencea.

La vârsta de 13 ani și-a îndeplinit visul și anume, să joace pentru Steaua. A activat ca și atacant in cadrul grupelor de juniori ale CSA Steaua București timp de 2 ani și jumătate și, de atunci, timp de peste 20 de ani, nu a mai lipsit de la meciurile echipei, nici în meciurile de pe Ghencea, nici în deplasări și nici chiar în meciurile din cupele europene.

Întotdeauna a fost atras de fenomenul ultras și Peluza Sud Steaua, drept pentru care, alături de câțiva prieteni, în anul 2002 a inscripționat un banner colorat în roșu și albastru pe care scria Târgoviște și care a fost prezent vreme de câțiva ani la tribuna a 2-a, chiar lângî peluza sud a Templului, acolo unde s-a împrietenit cu câțiva membri ai grupului Old Boys. Cifra 2002 se pare că l-a urmărit pentru că, după ani, s-a alăturat grupului ultras Vacarm 2002, grup în care a fost primit ca într-o familie.

Alex Cociomeagă, csa steaua

Alex Cociomeagă, csa steaua

CUM POȚI AJUTA:

CONT: RO07INGB0000999903319349 (LEI)
TITULAR CONT : COCIOMEAGA RADU ALEXANDRU
ING Bank
Cod SWIFT: INGBROBU

CONT: BE50063704208618 (EURO)
TITULAR CONT : COCIOMEAGA RADU ALEXANDRU
Banca: Belfius
Cod SWIFT: GKCCBEBB

NR. REVOLUT: +40762277777

REVOLUT: Cont liră sterlină
Beneficiar: Oana Felicia Cojocaru
Cont: 30688906
Codul băncii: 04-00-75

REVOLUT: EURO
Beneficiar: Oana Felicia Cojocaru
IBAN: LT66 3250 0005 3969 0876
BIC: REVOLT21

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult