13th mai 2021
Home » Operatorii de transport și zeci de alte firme, verificate la sânge în ultimele 24 de ore. Câte amenzi au dat polițiștii

Operatorii de transport și zeci de alte firme, verificate la sânge în ultimele 24 de ore. Câte amenzi au dat polițiștii

de reporterpenet

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze, pe raza întregului județ, pentru a verifica modul în care se respectă măsurile impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2.

Forțele de ordine au fost angrenate în cadrul a 31 de acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 19 operatori autorizați/ transportatori și la 98 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, totodată, fiind legitimate 2.209 persoane.

Acțiunile au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, polițiștii verificând 186 astfel de autovehicule pentru a se asigura că sunt respectate regulile privind circulația pe drumurile publice, dar și măsurile de protecție sanitară.

Pentru neregulile descoperite, respectiv pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, polițiștii au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.500 de lei.

„Acțiunile desfășurate au fost organizate în colaborare cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, iar acestea vor continua. Polițiștii le reamintesc cetățenilor că, pentru siguranța acestora și a celor din jur, este necesar să manifeste un comportament responsabil și să respecte măsurile impuse în contextul epidemiologic actual. Purtați masca de protecție corespunzător și păstrați o distanță de siguranță față de cei din jur”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult