13th aprilie 2021
Home » Parlamentarii de Dâmbovița şi-au primit mandatele

Parlamentarii de Dâmbovița şi-au primit mandatele

de reporterpenet

Parlamentarii care vor reprezenta județul Dâmbovița în următorii patru ani și-au primit, joi, 17 decembrie, mandatele.

Au primit certificatele doveditoare de senator, respectiv de deputat, în urma alegerilor din data de 6 decembrie 2020.

Județului Dâmbovița i-au fost repartizare 10 locuri de parlamentari.

Parlamentarii de Dâmbovița sunt: Titus Corlăţean (PSD), Virgil Guran (PNL), Popescu Ioan Dragoş (USR) la Senat și Țachianu Marian (PSD), Blaga Daniel Codruţ (USR), Balint Liviu Ioan (PNL), Popa Radu Mihai (PSD), Holban Georgeta Carmen (PSD), Vulpescu Ioan (PSD), Plăiaşu Gabriel (PNL), la Camera Deputaţilor.

„Proiectele Consiliului Județean Dâmboviţa și ale tuturor primăriilor au nevoie de susținerea lor în legislativul țării. Eu, în calitate de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, și dâmbovițenii avem așteptări mari de la deputații și senatorii care ne vor reprezenta în Parlamentul României atât din partea aleșilor PSD Dâmboviţa, cât și ai celorlalte partide politice. Tuturor, un mandat plin de realizări”, le-a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Ședința de predare a mandatelor a avut loc la Instituţia Prefectului Dâmboviţa.

Alegeri parlamentare 2020, rezultate finale

,,Mulţumesc celor care au făcut parte din acest organism întocmit conform legii, Biroul de Circumscripţie nr. 16, în special celor din stafful tehnic care au asigurat toată activitatea care nu se vede, care este nevăzută pentru public şi pentru presă, dar a fost laborioasă… cu permanenţă de multe ori până la ora 24.00. Mulţumesc şi reprezentanţilor partidelor care, în cadrul biroului, s-au manifestat în condiţiile legi şi am avut o colaborare foarte bună. În conformitate cu art 94, alineat 10 din legea privind alegerile parlamentare în această ultimă şedinţă înmânăm certificatele doveditoare celor care au fost declaraţi aleşi” a declarat preşedintele BEJ Dâmboviţa, jud. Dragoş Popoiag.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult