26th octombrie 2021
Home » Pelerinaj de miniștri la Târgoviște, în acest weekend

Pelerinaj de miniștri la Târgoviște, în acest weekend

de reporterpenet
Pelerinaj de miniștri la Târgoviște, în acest weekend

Pelerinaj de miniștri la Târgoviște, în acest weekend

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ministrul Economiei, Mihai Fifor, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog sunt aşteptaţi la finalul acestei săptămâni, în Dâmboviţa.

Miniștrii se vor afla în județ în zilele de 10 şi 11 august și vor participa și la manifestările prilejuite de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon.

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Monica Ilie, a anunţat că vor veni în judeţul Dâmboviţa patru miniştri din Guvernul Mihai Tudose, dar şi doi directori ai unor instituţii importante ale statului, respectiv vor efectua vizite de curtoazie, dar şi de lucru.

Ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, va sta în Dâmbovița chiar două zile. El va merge la Sanatoriul Moroieni, pentru care ministerul a alocat bani pentru reabilitare, dar și spitalele de la Pucioasa şi Gura Ocniţei și Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

De asemenea, ministrul Economiei, Mihai Fifor, va merge la Automecanica Moreni, societate aflată în cădere liberă, dar şi la Uzinele Mecanice de la Mija şi Dragomireşti.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult