12th august 2022
Home » Peștera Ialomiței, cel mai vizitat obiectiv turistic din Bucegi, închisă din cauza inundațiilor

Peștera Ialomiței, cel mai vizitat obiectiv turistic din Bucegi, închisă din cauza inundațiilor

de reporterpenet

Și Peștera Ialomiței a avut de suferit din cauza precipitațiilor. Autoritățile anunță că obiectivul turistic este închis, dar că zilele următoare își va redeschide porțile.

Zona muntoasă a județului Dâmbovița a fost lovită serios de precipitații, care au distrus Dj 714 pe o suprafață de 200 de metri. De asemenea, buștenii aduși de viitură au blocat circulația în zona Zănoaga.

„Pe lângă montarea indicatoarelor de avertizare de închidere a tronsonului DJ 714, au mai fost aprobate lucrări de degajare a drumului, intervenții ale SC LDP care să asigure accesul în Campingul Zănoaga în cele mai bune condiții și refacerea podului către Cabana Horoabelor. Nu în ultimul rând, mâine dimineață, urmează să am discuții cu proiectanții pentru a reface cât mai repede drumurile din munte, dar și cu aparatul tehnic din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru consolidarea zidurilor de sprijin și a DJ714, acolo unde Consiliul Județean poate interveni”, a precizat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

CJ Dâmbovița a cerut fonduri de la Guvern pentru refacerea drumului din munte. Ce întâmplă cu festivalul Padina – Peștera

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult