30th iunie 2022
Home » Peștera Ialomiței, închisă temporar pentru lucrări de mentenanță la rețeaua electrică

Peștera Ialomiței, închisă temporar pentru lucrări de mentenanță la rețeaua electrică

de reporterpenet

Autoritățile județene anunță că Peștera Ialomiței este închisă temporar pentru lucrări de mentenanță la rețeaua electrică. Peştera Ialomiţei, aflată în localitatea Moroeni, judetul Dâmboviţa, pe versantul drept al Cheilor Ialomiţei, la o altitudine de 1.560 m, este închisă publicului, începând cu data de 18 mai 2022.

Peştera Ialomiţei are o dezvoltare cumulată de 1.128 metri, dintre care doar 450 sunt accesibili şi amenajaţi pentru vizitare. Intrarea este orientată spre est, iar gura peşterii, sub formă de semielipsă, are o înălţime de 20 m şi o lăţime de 16 m. Temperatura în peşteră oscilează între 4 şi 6 grade.

Umiditatea este destul de mare, între 85 şi 100%.

După remedierea situaţiei, revenim cu informaţii. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să apelați numărul de telefon: 0753.022.125.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult