25th februarie 2021
Home » Petre Daea, interpelat (din nou) de Oana Vlăducă

Petre Daea, interpelat (din nou) de Oana Vlăducă

de reporterpenet

Oana Vladuca - Petre Daea
Deputatul PSD de Dâmbovița, Oana Vlăducă, a transmis din nou o interpelare Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, în legătură cu finanțarea unor lucrări în infrastructura de îmbunătățiri funciare din județul Dâmbovița.

„Domnule ministru,

În urma monitorizării amenajărilor de îmbunătățiri funciare de către personalul de specialitate din cadrul unității de administrare Dâmbovița, precum și a sesizărilor făcute de către administrațiile publice locale, au fost propuse pentru realizarea în regim de urgență în acest an mai multe lucrări de întreținere și reparații.

Volumul de precipitații din acest an, favorizat de abundență și concentrare pe durate scurte, a provocat efectul de băltire și inundarea mai multor suprafețe agricole și locuințe. A devenit imperios necesară executarea unor lucrări de decolmatare a canalelor din infrastructura de îmbunătățiri funciare, astfel:

• Comuna Morteni: Amenajare Neajlov – Vânătorii Mari (CP1);
• Comunele Potlogi și Odobești: Amenajare Titu Ogrezeni (canal Apă Rece);
• Comuna Văcărești: Amenajare Brătești – Comișani (canal CC2 și CS3);
• Comuna Dragomirești: Amenajare Mănești – Malu cu Flori (Valea Tisei).

Față de cele expuse, vă rog, domnule ministru, să-mi comunicați dacă lucrările de întreținere și reparații la obiectivele amintite beneficiază de finanțare în acest an și când vor fi ele executate”

Solicit răspuns scris.

Cu deosebită consideraţie,
DEPUTAT
OANA – SILVIA VLĂDUCĂ

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult