13th aprilie 2021
Home » Piraeus a deschide al treilea centru de afaceri pentru IMM-uri, la Ploieşti, care va deservi şi Dâmboviţa

Piraeus a deschide al treilea centru de afaceri pentru IMM-uri, la Ploieşti, care va deservi şi Dâmboviţa

de reporterpenet

piraeus-bank

Piraeus Bank România deschide al treilea centru dedicat IMM-urilor, la Ploieşti, care va deservi judeţele Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş şi Vâlcea, acesta alăturându-se centrelor din Bucureşti şi Constanţa, iar până la finele anului instituţia de credit plănuieşte să inaugureze încă patru unităţi.

Activitatea primelor două centre a generat o creştere de 30% a numărului de clienţi pe segmentul de companii mici şi mijlocii în termen de aproape un an. Unitatea din Bucureşti a fost deschisă în vara anului trecut, iar cea din Constanţa în primăvara acestui an.

Cele trei centre de afaceri deservesc circa 550 de IMM-uri, având 60 de specialişti dedicaţi.

„Obiectivul nostru este să oferim soluţii de creditare flexibile şi un client service eficient prin noua echipă de la Ploieşti, formată din 13 specialişti, responsabili cu zonele de vânzare, analiză credite şi aprobare”, a declarat într-un comunicat Areti Riga, manager de dezvoltare pentru IMM-uri în cadrul Piraeus Bank, care a condus anterior structura similară a Piraeus Bank Bulgaria.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult