25th februarie 2021
Home » PNL vede precum calul!? Deși au trădat, edilii prezenți la CEX-ul PSD, se cred victime, spune Grozavu

PNL vede precum calul!? Deși au trădat, edilii prezenți la CEX-ul PSD, se cred victime, spune Grozavu

de reporterpenet

Cinci primari liberali şi unul din UNPR ar urma să candideze din partea PSD Dâmboviţa la alegerile viitoare

Aflați în fața jurnaliștilor pentru prima dată după demisia președintelui Marius Caravețeanu, liderii PNL Dâmbovița au explicat motiviul pentru cinci primari PNL au participat la CEX-ul PSD Dâmbovița, care a avut loc la complex hotelier din Mija, în data de 4 mai.

Gabriel Grozavu, președintele interimar al PNL Dâmbovița, a declarat că edilii se consideră victime ale unor jocuri de imagine ale PSD.

„Am discutat cu toți cei 5 primari. Mi-au spus că au fost invitați la o întâlnire unde vor participa toți primarii din Dâmbovița, subiectul principal fiind PNDL II și un alt subiect – referendumul pentru familia tradițională. Nu li s-a impus nimic, n-au fost forțați și se consideră victime ale unor jocuri de imagine ale PSD. Nu li s-a spus că este ședință de partid”.

 

Cinci edili PNL şi un primar UNPR din Dâmboviţa ar urma să candideze din partea PSD la alegerile următoare, potrivit şefului PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Ar fi vorba, potrivit lui Ţuţuianu, despre liberalii Costin Barbu, edil din Crângurile, Valentin Mihalache, din Dărmăneşti, Florin Iordache, edil Moţăieni, Iulian Costache, primar Ulieşti, Bogdan Tiţa, din Ulmi şi primarul UNPR Florin Petre din Crevedia.

„Pentru mine, întărirea echipei Partidului Social Democrat este o prioritate. Iar lucrul acesta se face atât cu oameni crescuţi în partid, cât şi prin deschidere faţă de cei din exterior, care doresc şi pot să ajute. Primarii despre care facem vorbire au rezultate şi au proiecte de viitor. Guvernul PSD, pentru că şi asta e foarte important, a susţinut total şi fără nicio diferenţă, toate proiectele comunităţilor locale. Iar asta le-a demonstrat şi lor că suntem partid serios şi ne respectăm promisiunile”, a precizat Ţuţuianu.

Chiar și-așa, conducerea PNL Dâmbovia a declarat că se bazează în continuare pe cei 5 primari.

Ţuţuianu spune că cei şase primari nu vor semna acum adeziunile către PSD pentru a nu-şi pierde mandatele, dar vor candida la următoarele alegeri, în 2020, din partea partidului Social Democat. PSD Dâmboviţa are, în prezent, 76 de primari.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult