29th noiembrie 2021
Home » Poliția nu doarme. Încă dă amenzi pentru nerespectarea restricțiilor

Poliția nu doarme. Încă dă amenzi pentru nerespectarea restricțiilor

de reporterpenet

Coronavirus. 24 de ore, 16 milioane în amenzi. Portițele pentru ...
În weekendul trecut, poliţiştii din cadrul IPJ Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, alături de celelalte structuri cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, fiind organizate 19 acțiuni punctuale.

„În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, dintre care 63 au fost sesizate prin SNUAU 112. În urma activităților desfășurate, au fost constatate 44 de infracțiuni, 21 dintre acestea fiind contra persoanei și 11 contra patrimoniului. Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 310 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 134.677 de lei”, se arată într-un comunicat de presă.

În cadrul acțiunilor desfășurate în domeniul siguranţei rutiere, au fost constatate 9 infracțiuni, au fost reținute 20 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost reținute 8 permise de conducere, au fost retrase 2 certificate și un set de plăcuțe de înmatriculare.

Totodată, față de un operator de transport care nu deținea copie conformă a licenței de transport marfă, a fost dispusă măsura suspendării dreptului de utilizare a autovehiculului pentru o perioadă de 6 luni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult