29th noiembrie 2021
Home » Polițiștii și electricienii i-au decablat, din nou, pe hoții de curent din Bălteni

Polițiștii și electricienii i-au decablat, din nou, pe hoții de curent din Bălteni

de reporterpenet

Polițiștii, însoțiți de angajați de la Electrica, au desfășurat o nouă acțiune pentru combaterea sustragerilor de energie electrică, în Bălteni, jud. Dâmbovița. Oamenii legii merg periodic în localitate pentru că furtul de curent este la ordinea zilei.

Acțiunea a avut loc în acest weekend. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, însoțiți de jandarmi și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au desins în Bălteni.

„Forțele de ordine au efectuat verificări la 89 de persoane fizice, ocazie cu care au întocmit trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de energie electrică, deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate ori modificarea fără drept a componentelor instalațiilor energetice și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Nu de puține ori, hoții de curent au declarat că sunt ajutați chiar de angajații de la Electrica pentru a face legăturile necesare la stâlpi.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult