15th aprilie 2021
Home » Povești de suflet: Prima iubire

Povești de suflet: Prima iubire

de reporterpenet

prima iubire

Toate temerile, toată gelozia, furia, toate sentimentele pe care ni le renegăm, toate dezamăgirile, totul. Totul se află în monștrii dinăuntrul nostru. Mereu ți se zice că, dacă ți-e frică, trebuie să-ți înfrunți teama, dar cum te înfrunți pe tine însăți? Mereu ți se zice că, dacă ești speriat, trebuie doar să te uiți sub pat, poate așa te convingi că nu e nimic acolo, dar cum te uiți înăuntrul tău? El te convingea întotdeauna că nu ai de ce să te temi, dar te temi de tine însăți.

Luna strălucește prea senin pe fața lui ca să-ți mai fie frică, tot ce vrei e să rămâi acolo cu el, dar din nou te trece un fior rece. Tot ce îți trece prin gând e că, poate, într-o zi o să plece. Și sincer, e dificil să spui ”Mi-e greu!”. O să ai coșmaruri în zilele în care o să te gândești prea mult la el, dar o să vină zile în care tot ce o să vrei o să fie să-ți înfrunți monștrii și să îl visezi.

Afară e soare, prefer să trag draperiile și să mă gândesc la noi. Cum ar fi dacă am fi avut o lume doar a noastră? Cum fiecare om are un monstru, tu m-ai fi avut pe mine. Mereu înăuntrul tău. Atunci ar fi trebuit într-adevăr să mă înfrunt. Știind că fac parte din tine, ar fi trebuit să descopăr tot ce e mai bun la mine.

Nimeni nu vrea un monstru, oamenii se tem de monștri, dar știu că ție nu ți-e frică de ei, nu ți-e frică de mine. Din acest motiv te simți atât de conectată de prima iubire. Prima iubire este prima persoană care are curajul să-ți accepte monștrii din interiorul tău.
Articol scris de

Bogdana Dente
(clasa a XI-a, Lic. Pentru Cercel)

jurnalismtargoviste.blogspot.ro

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult