15th iunie 2024
Home » Pozițiile pe care le ocupă aleșii noștri în Parlamentul României

Pozițiile pe care le ocupă aleșii noștri în Parlamentul României

de reporterpenet

Imagini pentru parlament

După ce Rovana Plumb și Adrian Țuțuianu și-au ocupat pozițiile în Parlament, iată a venit rândul celorlalți parlamentari de Dâmbovița să primească sarcini precise.

Astfel, depuatata Vladuca Oana Silvia este membru al Comisiei pentru Cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaților. „Voi face tot ce stă în puterile mele să onorez această funcție”

carmen Holban si Oana VladucaOana Vladuca

Carmen Holban este membru al Comisiei de Sanatate.

Carmen Holban

Corneliu Ștefan, deputatul PSD membru în Comisia pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului. “Mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pentru șansa de a face parte dintr-o comisie atât de importantă din cadrul Camerei Deputaților”.

Corneliu Stefan

De asemenea, Leonardo Badea, fost senator, actual deputat, a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, după ce, în legislatura trecută îndeplinise funcția de secretar al comisiei similare din Senat.

Leonardo Badea

Adrian Ţuţuianu şi Rovana Plumb numiţi în funcţii cheie în Parlament

În urma votului secret cu bile, Rovana Plumb a fost aleasă în conducerea Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pe postul de vicepreşedinte. De asemenea, Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a fost desemnat Secretar al Senatului.

Adrian Ţuţuianu a mai fost secretar al Senatului în perioada septembrie 2010 – iunie 2012, când a demisionat ca urmare a câştigării fotoliului de preşedinte al CJD.

Coaliţia PSD-ALDE-UDMR, cea care a dat majoritatea în Parlamentul României, are un total de 280 de mandate dintr-un total de 465.

Preşedinte al Senatului va fi în continuare Călin Popescu Tăriceanu, iar Camera Deputaţilor va fi condusă de Liviu Dragnea.

Preda si Caracota PNL

De cealaltă parte, senatorul PNL Iancu Caracota a fost numit președintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat, iar deputatul Cezar Preda, președintele PNL Dâmbovița, va fi preşedintele Comisiei comune pentru controlul SIE.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult