26th octombrie 2021
Home » Prefața unui weekend de vis. CSM poate deveni campioană la volei, în premieră. Heidy Casanova: „Meciurile care vin ne pot schimba viețile”

Prefața unui weekend de vis. CSM poate deveni campioană la volei, în premieră. Heidy Casanova: „Meciurile care vin ne pot schimba viețile”

de reporterpenet

Sportul dâmbovițean se află în fața unui nou moment istoric. La sfârșitul acestei săptămâni, Sala „Ioan Valerian” din Târgoviște va găzdui ultimul turneu al celei de-a doua faze a Diviziei A1 de volei feminin, turneu la capătul căruia, CS Municipal Târgoviște poate deveni, în premieră, campioană a României.

Înainte de ultimele trei meciuri oficiale ale sezonului 2020-2021, CSM Târgoviște se află în fruntea clasamentului, cu un avans de patru puncte față de principala urmăritoare, multipla campioană a țării, finalistă Champions League, CEV Cup și Challenge Cup, Volei Alba Blaj.

„Pentru a deveni noua campioană națională, CS Municipal Târgoviște are nevoie de 5 puncte din cele trei partide din weekend. Meciurile din Sala „Ioan Valerian” se vor disputa respectând toate măsurile în vigoare și, din păcate, un eventual succes al fetelor noastre nu va putea fi sărbătorit alături de fanii noștri dragi” , se arată într-un comunicat al clubului.

Înainte de duelurile din weekend, Heidy Casanova, una dintre jucătoarele importante ale Municipalului a preizat că este un moment bun pentru primul trofeu, la finalul unui sezon muncit.

„Meciurile care vin ne pot schimba viețile. Până să ajung la Târgoviște nu știam cât de mult își doresc oamenii din oraș acest titlu. Acum suntem aproape de a-l obține. Aș îndrăzni să spun că-l merităm, dar știm sigur că nu va fi ușor. Este un moment pe care nu trebuie să-l ratăm. Suntem concentrate, lucrăm bine la antrenament și suntem gata să facem sacrificii pentru a cuceri trofeul. Tot acest sezon a fost unul foarte intens și toată lumea a contribuit la parcursul nostru bun. Dacă vom câștiga, fiecare va avea un merit special în obținerea unui rezultat pe care ni-l dorim din suflet”.

Antrenorul Giovanni Caprara crede că elevele sale trebuie să rămână concentrate.

„Trebuie să ne antrenăm, trebuie să fim în formă maximă la meciurile din weekend. Sunt sigur că vor fi trei jocuri tari pe care trebuie să le tratăm cu maximă concentrare. Blaj va veni la Târgoviște să-și joace cartea cât mai bine cu putință. La fel și celelate adversare, care vor să învingă echipa de pe primul loc. CSM Târgoviște a obținut câteva victorii importante, dar nimic mai mult. Nu are sens să vorbim despre titlu. Să vorbim despre fiecare dintre partidele care vor urma și să ne facem treaba cât mai bine”, ”, a precizat antrenorul italian de pe banca CSM, care rămâne la fel de circumspect ca și înainte de meciurile de la Blaj.

Programul meciurilor turneului de la Târgoviște:

-Vineri, 16 aprilie 2021, ora 14:00: CSM Târgoviște – CS Medgidia;
-Vineri, 16 aprilie 2021, ora 17:30: CS Volei Alba Blaj – CS Dinamo București;
-Sâmbătă, 17 aprilie 2021, ora 14:00: CS Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște- în direct la TVR 3;
-Sâmbătă, 17 aprilie 2021, ora 17:30: CS Dinamo București – CS Medgidia;
-Duminică, 18 aprilie 2021, ora 14:00: CS Medgidia – CS Volei Alba Blaj;
-Duminică, 18 aprilie 2021, ora 17:30: CSM Târgoviște – CS Dinamo București

Cu excepția meciului dintre CSM Târgoviște și CS Volei Alba Blaj, transmis de TVR 3, toate celelalte jocuri ale turneului vor fi transmise LIVE, în format video, pe pagina de Facebook a CSM Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult