20th ianuarie 2022
Home » Prefectul de Dâmboviţa, Aurelian Popa, eliberat din funcţie. Prima femeie-prefect a Dâmboviţei va fi Claudiu Gilia

Prefectul de Dâmboviţa, Aurelian Popa, eliberat din funcţie. Prima femeie-prefect a Dâmboviţei va fi Claudiu Gilia

de reporterpenet

Miercuri, 22 decembrie, a fost ultima zi în calitate de prefect al județului Dâmbovița pentru Aurelian Popa (PNL). El a fost eliberat din funcţie, postul urmând a fi ocupat de un reprezentant al PSD.

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri Hotărârea privind eliberarea din funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa a lui Aurelian Popa.
Conform negocierilor din coaliţie, atât postul de prefect, cât şi unul de subprefect de Dâmboviţa ar urma să fie ocupate de reprezentanţi ai PSD.
Aurelian Popa ar urma să ocupe cea de-a doua funcţie de subprefect al judeţului Dâmboviţa.
Pentru funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa a fost nominalizată Claudia Gilia, cadru universitar la Universitatea Valahia din Târgovişte.
Desemnarea a fost făcută miercuri, Claudia Gilia obţinând în unanimitate voturile membrilor Biroului Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa.
În ceea ce priveşte una dintre funcţiile de subprefecţi, organizaţiei judeţene a PSD îi va reveni un post pentru care a fost desemnat Corneliu Sălişteanu, consilier local PSD în Consiliul Local Târgovişte.
Prima femeie-prefect a Dâmboviţei. Claudia Gilia (PSD) este profesoară de Drept constituţional la Universitatea Valahia din Târgovişte
Claudia Gilia. FOTO: Facebook
Corneliu Sălişteanu este şi el conferenţiar universitar, fiind timp de două mandate prorector al Universităţii Valahia din Târgovişte.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult