26th octombrie 2021
Home » Preoții din Dâmbovița s-au sfătuit online, în cadrul conferințelor administrative lunare

Preoții din Dâmbovița s-au sfătuit online, în cadrul conferințelor administrative lunare

de reporterpenet

În Arhiepiscopia Târgoviștei, s-au desfășurat, în perioada 19-20 ianuarie, conferințele administrative lunare cu preoții, prin intermediul platformei de comunicare ZOOM. Tema dezbătută a fost „provocări și perspective în activitatea pastoral-misionară a Bisericii, în timp de pandemie”.

Pentru preoții de la protoieriile Târgoviște Nord și Târgoviște Sud, conferința a avut loc în ziua de luni, 19 ianuarie 2021, iar pentru preoții de la protoieriile: Pucioasa, Titu și Găești, în ziua de marți, 20 ianuarie 2021.

„Înaltpreasfinția Sa a transmis, în încheiere, în cadrul conferintelor, câte un mesaj de binecuvântare, de încurajare și de speranță, evocând cadrul general de misiune al Bisericii noastre, necesara și multipla ei implicare, mai cu seamă din perspectivă social-filantropică, în sprijinirea celor afectați de noua pandemie, dar și în ajutorarea constantă a numeroase persoane sau instituții din cadrul comunității noastre locale, pentru a depăși provocările actuale. Mitropolitul Nifon a evidențiat nevoia afirmării solidarității și a identității noastre în lumea de astăzi, pentru intensificarea activității de propovăduire a valorilor creștine, pentru a fi repere de credință și de speranță”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult